Parter

Idéer til et ‘rent’ bachelor parti

Er din ven ved at blive gift når som helst snart? Planlægger at kaste en stag fest for at fejre sin singlehood for sidste gang? Ja, det er en god ide. Men hvordan skal du fejre din drengs nat uden at forlade bruden bekymret for det meste af natten? I denne artikel vil vi snakke om nogle gode ideer, du kan gøre ved at fejre et “rent” bachelor parti. Denne artikel er lavet til mænd, der ønsker at tilbringe en fyrs fest, der har rent rent sjov før brylluppet og debunk det negative begreb, der ofte er forbundet med bachelor partier.

Denne artikel er lavet til mænd, der ønsker at tilbringe en fyrs fest, der har rent rent sjov før brylluppet og debunk det negative begreb, der ofte er forbundet med bachelor partier.

Tilbring natten med disse ‘fine’ bachelor party ideer:

De fleste piger frygter ordet “bachelor party” før brylluppet, fordi det kan frembringe frække billeder af vin og kvinder. Selv om denne ide ikke er sandt det meste af tiden, kan de fleste kvinder ikke undgå at blive forstyrret, hvis deres mand er løsnet med sine venner i natten før brylluppet. For at forsikre bruden om at brudgommen forbliver fokuseret på næste dags lejlighed, og at han ikke vil gøre noget for at gå på kompromis med brylluppet, er der nogle “rene” måder du kan gøre for at fejre bachelorpartiet:

1. Eventyr tema – Hvis brudgommen er en udadvendt person og en natur elsker, ville det være rart at kaste et eventyr tema hjort parti for at ære ham før brylluppet. Opsæt en vandretur dage før ægtefællen eller gå på en camping tur, fisketur, svømning eller endda tilbringe en nat på stranden. Han vil helt sikkert sætte pris på din indsats for at gøre ham glad såvel som hans brud.

2. Sports tema – En anden bedre ide om at tilbringe bachelor partiet er at gøre fejringen til en sportsorienteret. Dette anbefales til atletiske grooms, der bruger det meste af deres tid til at spille deres yndlingssport. Organiser en fodboldkamp, ​​et basketball-tune-up spil, eller få dine andre venner med i hans yndlings ekstreme sport. Eller hvis han er i sport, men ikke rigtig atletisk, så hvorfor ikke bruge bachelorpartiet ved at se baseball eller basketball kamp og skrige på toppen af ​​din stemme for at juble for hans yndlingshold? Dette vil virkelig øge sin moral og få sig klar til næste dag. Bortset fra det kan du også købe ham nogle billetter og invitere alle dine fyrvenner til at se et UFC (Ultimate Fighting Championship) match og gå til at vide, hvordan det føles at være i en live MMA kamp. Ikke alene vil du have en god tid, men du kan drikke øl mens du nyder spillene på samme tid!

3. Alternative ideer – Gå ud over den sædvanlige hjort fest fest og gør noget interessant “fyr-orienterede” aktiviteter. Tilbring festen ved at gøre det til et pokernat tema og organisere en pokerturnering med dine venner for at ære brudgommen. Eller hvis han er et videospil fanatiker, så har du en videospil weekend for festen og har en god tid før den store dag ved at have drikkevarer og videospil i vid udstrækning.

I sidste ende er der belastning af bachelor party ideer du kan gøre uden at skulle risikere at ødelægge brylluppet fest. Sikre bruden, at hun forlader hendes mand i gode hænder ved at have en af ​​de ‘rene’ bachelorparty ideer nævnt ovenfor og de gode tider vil fortsætte med at rulle ‘til receptionen er forbi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *